Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

MYTHOLOGY - DION GALAKTIKUS DILDÓ M

16.505 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Szállítási díj: 1.490 Ft
Szerezhető hűségpontok: 501
Várható szállítás: 2024. szeptember 18.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Leírás

MYTHOLOGY DION-GALACTIC FANTASY DILDO - A figyelem felkeltésére tervezték

A női orgazmus stimulálására és maximalizálására fejlesztették ki. Ez az erőteljes fantasy dildó olyan görbülettel rendelkezik, amely a végső végével együtt tovább hosszabbítja a behatolási szöget, így egyedülálló élményt nyújt minden olyan nő számára, aki olyan erogén zónákat szeretne stimulálni, mint a G-pont, így az orgazmus elérése csak egy séta. . A DION galaktikus kivitelben készült, ami mindazok figyelmét felkelti, akik szakítani akarnak a bevett szokásokkal, és új külsőt kívánnak adni a rejtett fiókjuknak.

  • Méret: M
  • Teljes hossz: 18cm
  • Betétes hossz: 14cm
  • Átmérő: 4cm
  • Szín: Galactic
  • Vibráció nélkül
  • Vizes alapú síkosítókkal ajánlott használni
  • Mellékletben INGYENES WATERFEEL NATURAL 6 ml-es egyadagos adag

A MYTHOLOGY egy dildósorozatból áll, mindegyik csúcsminőségű szilikonból készült, két változatban (vibrációval és vibráció nélkül) és különböző méretekben (S, M, L). A rezgéssel ellátott változat, újratölthető, kompatibilis a Watchme technológiával.

Milyen előnyökkel jár a MYTHOLOGY használata?

A szexuális kapcsolatok élvezete sokak számára tabu, még inkább, ha olyan szexuális gyakorlatokról beszélünk, amelyek további szokatlan vagy hagyományos elemeket tartalmaznak.

Ezek között a választható gyakorlatok között született meg a MYTHOLOGY az innovatív szexuális játékok sorában; Azonban milyen előnyei vannak ennek az innovatív és exkluzív márkának?

A MYTHOLOGY márka olyan dildók, amelyek egyaránt szolgálnak az önstimulációra (maszturbáció), valamint a partnerrel való élvezet fokozására. Kevéssé ismert, hogy a szexuális játékok nemcsak a szexualitásunk élvezetének fokozását szolgálják, hanem segítenek a szexuális diszfunkciók javításában és megoldásában is. Másrészt több felhasználási lehetőségük van, mint gondolnánk, és nem kell, hogy valamit helyettesítsen, hanem egészen jól kiegészítheti azt, amit már tudunk használni.

A következőkben ismerjük meg az új MYTHOLOGY gyönyörfokozó termékcsalád használatának előnyeit, mind egyéni használatra, mind pedig akkor, ha partnerünkkel együtt vagyunk, és különböző módokon szeretnénk elérni a gyönyört:

  • Fedezd fel önmagad

A MYTHOLOGY segítségével megtudhatod, mit szeretsz, hol szereted és hogyan szereted. Segít abban, hogy jobban megismerd magad, és új erogén zónákat fedezz fel és élvezd ki őket.

  • Felfedezd

A MYTHOLOGY vibrációs dildók széles választékát kínálja, amelyek 100% orvosi szilikonból készülnek.

Az Fantasy Mythologic FELCSATOLHATÓ termékcsaládhoz is alkalmazkodnak, amelyek kiegészítik a minőségben, formában és megjelenésben egyedülálló dildók sorát.

  • Törje meg a monotóniát

A MYTHOLOGY-val való gyakorlás lehetővé teszi, hogy játsszon és kipróbáljon új érzéseket, megtörve a megszokott rutint.

  • Kiegészítse magát

A MYTHOLOGY nem arra szolgál, hogy helyettesítse, hanem mindenekelőtt kiegészítse a szex során. Akár az erogén zónák felfedezése, akár a behatolás kísérője stb.

  • Ismerd meg magad

Ez megkönnyíti, hogy megismerd magad, hogy tudd, mit szeretsz és mit nem, és ennek az információnak köszönhetően megoszd a partnereddel, mit szeretsz vagy mit nem szeretsz a szexben.

  • Szabadulj fel

Ezek a célok kihasználásához nagyon fontos, hogy a lehető legkevesebb ítélkezéstől vagy bűntudattól mentes legyél, hiszen a szexualitás élvezete segít a nap folyamán felgyülemlett stressz levezetésében, enyhíti a fejfájást, a hátfájást, segít, hogy jobban érezd magad, és elősegíti az orgazmusodat.

  • Legyen aktív

A MYTHOLOGY lehetővé teszi, hogy szexuális életét aktívan tartsa, kicsit jobban élvezze a partnerével való kapcsolatokat, és életben tartsa a vágyait.

Mi a MYTHOLOGY BRAND?

A Mythology egy dildókból álló termékcsalád, amelyek mindegyike PREMIUM folyékony szilikonból készült, kétféle változatban (rezgéssel és rezgés nélkül) és különböző méretekben (S, M, L) kapható. A rezgéssel ellátott újratölthető változat 100%-ban kompatibilis a Watchme technológiával.

Teljesen egyedi kivitelek és kivitelek, Ferrous, Duotone vagy Galactic.

A kivitel és kivitel nem csak láthatóan különleges, hanem belül is, egy innovatív PREMIUM folyékony szilikon, amely a hőmérséklet alapján változtatja a színét.

Egyedülálló bemutatás.

A MYTHOLOGY termék kinyitása hiteles élmény, láthatóan kívülről látható a belseje, egy teljesen hengeres tartályban, amely lehetővé teszi, hogy lássa, mire számíthat, amikor felfedezi a belsejét. Teljesen vizuálisan minden MYTHOLOGY logókkal van ellátva, amelyek segítségével láthatod, hogy rendelkezik-e rezgéssel, és hogy kompatibilis-e a WATCHME technológiával (távirányítós óra).

MIT IS KAPNAK KÖZÖSEN A MYTHOLOGY DILDÓK?

A legnyilvánvalóbb válasz természetesen a mérete, amelyet szorosan követ a jobbnál jobb formája. Új design, teljesen népszerű azok körében, akiknek már volt alkalmuk kipróbálni. A MYTHOLOGY dildók hegye hihetetlenül alkalmas G-pont vagy prosztata masszázsra, egyedül vagy párban. A kemény szár elég hajlékony a könnyű játékhoz, a PREMIUM folyékony szilikon pedig párnázza a játékot.

VIBRÁCIÓSAK A MYTHOLOGY DILDÓK?

Igen, a teljes MYTHOLOGY termékcsalád elérhető lesz vibrációval vagy vibráció nélkül. A rezgéssel ellátott termékcsalád kompatibilis lesz a WATCHME távirányítós órával.

Viselhetem ezt a szilikon DILDO-t egy szíjon?

Kinek nézel minket? Azt hiszed, hogy megtervezzük ezt a gyönyörű példányt, és nem engedjük, hogy bekösd? Nem csak, hogy remekül illik a hámhoz, de a karcsú alapnak köszönhetően extra szexi szetté válik.

A teljes MYTHOLOGY termékcsaládhoz van kompatibilis hám S/M és L/XL méretben.

VAN A MYTHOLOGY-nak SUCTION ALAPJA?

Egyértelműen van! Lehet, hogy nem úgy néz ki, de sima, sík felületekre, például tükrökre és zuhanyfalakra is rögzíthető. Akár a sima padlóra is felragaszthatod, hogy játszhass vele.

  • Memlékezz... A MYTHOLOGY az új sokoldalú dildó
  • Hihetetlen hosszúság, hogy különböző pozíciókat próbálhass ki
  • Félelmetes a pórázos játékhoz, beleértve a pegginget is
  • Feszes, de rugalmas szilikon, éppen a megfelelő rugalmassággal
  • A rendkívül vékony talp lehetővé teszi, hogy közelebb kerülj, mint valaha
.

 

Paraméterek

Gyártó MYTHOLOGY FANTASY DILDO
Mélység 70mm