Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

MIA - EIFFEL VIBRÁTOR TÜRKIZKÉK

33.029 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 1001
Várható szállítás: 2024. szeptember 18.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Leírás

Az Eiffel extra intenzív rezgés stimulálja a G-pontodat és a klitoriszodat is.

Ez a kompakt, rugalmas szilikonból készült erotikus játék egy nagyon édes meglepetés, amelyet a MIA márka biztosít. Az Eiffel kiválóan alkalmas arra, hogy elképzelhetetlen orgazmusokat biztosítson neked, miközben stimulálja a G-pontot és a csiklót. Kicsinek és ártatlannak tűnhet, de a füle mögött rejtőzik ennek a nyúlnak minden ereje, amely 2 erős motorral és 10 rezgési programmal minden varázsát érezteti veled! És mekkora szerencse, hogy az Eiffel kompakt mérete ideális útitárssá teszi. Így nem a cilinderből fogod'ki, hanem minden alkalommal előveheted a táskádból, amikor kéjvágyad támad.

A praktikus, kezelőpanellel ellátott fogantyúban intuitív módon, egyszerűen egy gombnyomással megtalálod a neked jobban tetsző rezgéseket, miközben szilárdan tartod ezt a kedves nyuszit még a legnedvesebb és legintenzívebb pillanatokban is. A 10 rezgési program, különösen erős, szóhoz sem jutsz majd. A 2 motor elosztja a rezgéseket az egész száron és a klitorisz stimulátoron, így intenzív stimulációt biztosít az egész testednek. A MIA Eiffe vízálló kivitelezése (IPX7) arra is meghívja, hogy a zuhany alatt vagy a fürdőkádban is élvezze a gyönyör pillanatait.

  • Anti-allergén orvosi szilikon
  • Teljesítményes dupla motor
  • Flexibilis test
  • Halk
  • 10 rezgésprogram
  • Vízálló
  • Újratölthető
  • Méretek; Hossza 20.7cm x 3,5cm
  • Az új kedvenc játékod elemeinek köszönhetően újratölthető, és tiszteletben tartja a környezetet.

Az antiallergén szilikon nagyon kellemes tapintású, és ideális anyag a nagyszerű szórakozáshoz. Nagyon higiénikus, és kedvez a csúszásnak, különösen a waterfeel márka vízalapú síkosítóinak segítségével, amelyek egyedülálló élménnyé teszik az élményt. A játékszer könnyen tisztítható vízzel és enyhe szappannal. Ha alaposabb higiéniára vágysz, használhatod a waterfeel dildó tisztítószert: csak fújd be párszor, hogy a játékod tökéletesen tiszta legyen.

 

Paraméterek

Gyártó MIA
Mélység 55mm