Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

LEG AVENUE - VIRÁGOS HÁLÓS UJJATLAN KESZTYŰ FEKETE

6.269 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Szállítási díj: 1.490 Ft
Szerezhető hűségpontok: 190
Várható szállítás: 2024. szeptember 18.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Leírás

A varrás nélküli Opera Fishnet Floral ujjatlan kesztyű merész és stílusos választás egy különleges öltözék kiegészítésére. Ezek a kesztyűk finom szövésű hálóból készülnek, amely bonyolult virágmintát alkot, és a csuklótól a könyökig vagy annál magasabbra nyúlik, követve az operakesztyűk jellegzetes hosszát. .

A kesztyűk ujjatlan tulajdonsága egyedi és modern megjelenést kölcsönöz nekik, lehetővé téve az ujjak szabad mozgását, miközben a karon megőrzi az eleganciát. Mivel varrás nélküliek, sima és egységes megjelenést biztosítanak, így ideálisak hivatalos alkalmakra vagy gálaestekre.

Ezek a kesztyűk kiváló választás esküvőkre, operaestekre, gálabálokra vagy más különleges alkalmakra, ahol egy csipetnyi stílust és kifinomultságot szeretne adni az öltözékének. A virágos háló, az operahossz és a lábujj nélküli kialakítás kombinációja olyan különleges, figyelemfelkeltő megjelenést eredményez, amely biztosan feltűnő lesz.

FEATURES:

  • Egy méret
  • összetétel: 93% nylon 7% spandex
  • Ezek a darabok kevéssé nyúlnak.
  • Szín: Fekete és fehér

Leg Avenue rendelkezik a termékekkel, amelyeket keresett, vállalva, hogy innovatív termékeket, versenyképes árakat és nagy elégedettséget kínál az ügyfeleknek, frissen a legfrissebb Los Angeles-i divatból. Senki sem teszi szexibbé!!

 

Paraméterek

Gyártó LEG AVENUE HOSIERY
Mélység 230mm