Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

LEG AVENUE - TOP CROP CSIPKE TANGÁVAL

14.029 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Szállítási díj: 1.490 Ft
Szerezhető hűségpontok: 426
Várható szállítás: 2024. október 21.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Leírás

Kapcsolódjon bele az elegancia és a báj utazásába a magával ragadó fehérnemű szettünkkel, amely egy körbefutó csipkés crop topot és egy provokatív, oldalt megkötős alsót tartalmaz. Ez a KÉSZLETűnő szett a csipke finomságát ötvözi a magával ragadó részletekkel, egyedülálló élményt nyújtva, amely kiemeli nőiességét egy csipetnyi játékos stílussal.

A körbefont crop top lágyan öleli alakját, kiemelve görbületeit a csipke érzékiségével. A körbefont kialakítás elegáns vonalat kölcsönöz, és olyan szuggesztív dekoltázst hoz létre, amely finoman, de hatásosan vonzza a figyelmet. A csipke minden részletét gondosan válogattuk ki, hogy olyan ruhadarabot kínáljunk Önnek, amely önmagában is műalkotás. ugyanez.

Az oldalsó masnival ellátott bugyi kacéran és kihívóan egészíti ki a szettet. Az oldalsó megkötő játékos elemet ad hozzá, és lehetővé teszi, hogy az illeszkedést a személyes preferenciáidhoz igazítsd. A csipke és az oldalsó masni kombinációja olyan esztétikát teremt, amely egyensúlyt teremt az érzékiség és a szórakozás között, így egy olyan összeállítást kap, amely éppoly kényelmes, mint amilyen csábító.

Ez a szett több mint fehérnemű; a magabiztosság és a nőiesség kifejezője. Akár egy különleges alkalomra, akár egyszerűen csak azért, hogy gyönyörűnek érezd magad a mindennapokban, a csipkés wrap crop top és oldalsó megkötős bugyi szettünk arra hív, hogy kecsesen és stílusosan fedezd fel érzékiségedet. Fedezd fel a fehérneműk varázsát, amely a csipke lágyságát magával ragadó részletekkel ötvözi, lehetővé téve, hogy egyedi személyiségedet egy csipetnyi eleganciával és flörtöléssel fejezd ki.

FEATURES:

  • egy méret
  • összetétel: 93% poliészter 7% elasztán
  • Szín : A Leg Avenue

Leg Avenue rendelkezik a keresett termékekkel, elkötelezve magát, hogy innovatív termékeket, versenyképes árakat és nagy elégedettséget kínáljon a vásárlóknak, frissen a legfrissebb Los Angeles-i divatból. Senki sem teszi szexibbé!!