Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

LEG AVENUE - TEST NYITOTT CSÉSZE KAGYLÓ NÉLKÜL

11.759 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Szállítási díj: 1.490 Ft
Szerezhető hűségpontok: 357
Várható szállítás: 2024. szeptember 18.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Leírás

Fedezze fel a csábítás univerzumát exkluzív nyitott kosaras bodysuitunkkal, amelyet ágyék nélkül terveztünk, hogy merész és elegáns legyen a legintimebb pillanatokban. Ez a provokatív kialakítás érzékiséggel emeli ki gömbölydedet, egyedülálló fehérnemű-élményt teremtve, amely egyesíti a stílust és a merészséget.

A nyitott kupa a kacérság és a leleplezés elemét adja, lehetővé téve, hogy nőiségedet szuggesztív módon mutasd meg. Ez a merész részlet feldobja a bodysuit érzékiségét, tökéletes egyensúlyt kínálva a provokáció és az elegancia között.

A lágyék hiánya extra adag intrikát ad, olyan dizájnt hozva létre, amely megkérdőjelezi a konvenciókat, és a csábítás új dimenzióinak felfedezésére invitál. Ennek a bodynak minden egyes íve és részlete gondosan átgondolt, hogy stílusosan és magabiztosan emelje ki természetes szépségét.

Ez a bodysuit több mint egy fehérnemű; az önkifejezés és az érzékiség megnyilvánulása. Akár egy különleges alkalomra, akár a mindennapi nőiességed megünneplésére, a nyitott kosárral ellátott, lépésköz nélküli bodysuit arra invitál, hogy merülj el a fehérnemű varázsában, amely túlmutat a szépségen. a hagyományosból, és minden egyes használat során egyedi és magával ragadó élményt nyújt.

TULAJDonságok:

  • Egy méret
  • összetétel: 100% nejlon
  • Szín : Fekete

Leg Avenue rendelkezik a keresett termékekkel, elkötelezve magát, hogy innovatív termékeket, versenyképes árakat és nagy elégedettséget kínáljon a vásárlóknak, frissen a Los Angeles-i divatból. Senki sem teszi szexibbé!!

 

Paraméterek

Gyártó LEG AVENUE BODYSTOCKINGS
Mélység 30mm