Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

LEG AVENUE - RÖVID FELSŐ ÉS HARISNYANADRÁG SZETT

14.005 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Szállítási díj: 1.490 Ft
Szerezhető hűségpontok: 425
Várható szállítás: 2024. október 21.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Leírás

Érezze magát tetőtől talpig szexinek ebben az exkluzív fehérnemű szettben. Tartalmaz egy crop topot csipkés hálós anyaggal, széles dekoltázzsal és hosszú ujjakkal. A fehérnemű szetthez harisnyát is adunk hozzá illő bokahosszúságú harisnyával. Viselje ezt a szettet egy izgalmas randevú során, vagy lopja el a show-t egy fesztiválon. A bugyi nem tartozék.

A varrás nélküli Chantilly csipke crop top és a láb nélküli harisnya érzéki és kifinomult kombináció, amely könnyed, elegáns stílust kínál.

A Chantilly csipke finomságáról és szépségéről ismert, ami a crop tophoz egy kis nőiességet és romantikát kölcsönöz. Mivel varrásmentes, puha és kényelmes viseletet biztosít, nem hagy nyomot vagy irritációt a bőrön, így tökéletesen alkalmas hosszú ideig tartó viselésre.

A másik oldalon a láb nélküli harisnya csábító és puha fedést nyújt, anélkül, hogy korlátozná a viselni kívánt lábbelit. Ezáltal sokoldalúvá válik, és különböző stílusokhoz és alkalmakhoz is alkalmas.

Ez a kombináció ideális egy különleges estéhez, egy romantikus alkalomhoz, vagy egyszerűen csak ahhoz, hogy elegánsnak és szexinek érezd magad a mindennapokban. Egy szabott szoknyával vagy egy magas derekú nadrággal párosítva ez az öltözék lenyűgözővé teszi a megjelenésedet. hihetetlenül elbűvölőnek tűnsz és érzed magad.

FEATURES:

  • egy méret
  • összetétel: 92% nejlon 8% elasztán
  • A csomag tartalma: 2 db - felső és nadrág
  • Tiszta, testhezálló fehérneműk kialakítása
  • Virágos csipke, hálós anyag.
  • Hosszú ujjú crop top
  • Kézzel mosható hidegen, szükség esetén klórmentes fehérítőt használjon, szárítsa laposan, ne vasalja.

Leg Avenue rendelkezik a termékekkel, amelyeket keresett, vállalva, hogy az ügyfelek számára innovatív termékeket, versenyképes árakat és nagy elégedettséget kínál, frissen a legfrissebb Los Angeles-i divatból. Senki sem teszi szexibbé!!