Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

LEG AVENUE - LÁBSZÁR NÉLKÜLI HÁLÓS HARISNYA FEKETE

10.088 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Szállítási díj: 1.490 Ft
Szerezhető hűségpontok: 306
Várható szállítás: 2024. szeptember 23.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Leírás

A francia szabású, szív alakú hátsó varrással és szintetikus fűzős hátrésszel ellátott, lépésköz nélküli hálós harisnya egy olyan fehérnemű, amelyet úgy terveztek, hogy fokozza viselője érzékiségét és csillogását. Ezek a harisnyák ötvözik a klasszikus és a modern elemeket, és olyan látványt nyújtanak, amely nem marad észrevétlen.

Ezek a harisnyák rendkívül sokoldalúak, és a legkülönbözőbb ruhákkal párosíthatók, a ruháktól és szoknyáktól kezdve a bonyolultabb fehérnemű-együttesekig. Ideálisak olyan különleges alkalmakra, ahol lenyűgözni és KÉSZLETűnni szeretnél, legyen szó akár egy romantikus estéről vagy egy elegáns éjszakai szórakozásról.

A részletes és kihívó kialakítás nemcsak a lábak természetes szépségét emeli ki, hanem egy csipetnyi eleganciát és érzékiséget is kölcsönöz, így tökéletes választás azok számára, akik szexinek és magabiztosnak szeretnék érezni magukat.

Tulajdonságok:

  • Francia szabású, lépésköz nélküli, hálós harisnya szív alakú hátsó varrással és szintetikus fűzős hátsóval.
  • Egy méret mindenkinek megfelel
  • összetétel: 95% nylon, 5% spandex
  • Szín: 95% nylon, 5% spandex
  • Színek: Fekete és piros
  • Ultrapuha és rugalmas a maximális kényelemért

Leg Avenue a Leg Avenue a keresett termékeket kínálja, mivel elkötelezte magát amellett, hogy a legjobb minőségű termékeket kínálja vásárlóinak;Elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy innovatív termékeket, versenyképes árakat és nagyszerű ügyfél-elégedettséget nyújtsunk a vásárlóknak, frissen Los Angeles legdivatosabb kerületéből.

¡Itt minden Önről szól! Megértjük, hogy minden test egyedi, és hiszünk abban, hogy minden nőnek fantasztikusan kell kinéznie és éreznie magát, függetlenül a méretétől vagy alakjától. Így biztos lehetsz benne, hogy a terveink mindig arra összpontosítanak, hogy kiemeljék a legjobb tulajdonságaidat. És tényleg komolyan gondoljuk, amikor azt mondjuk, hogy nagyra értékeljük a puha anyagokat és a következő szintű sztreccset. Kényelem és stílus? Kétszeresen is!

A változatosság a sikerünk kulcsa, és ezt a stílusainkban is láthatja. Tervezőink profiként keverik és kombinálják az anyagokat, így kreációinknak a luxus összetéveszthetetlen levegőjét adják, hogy Ön abszolút csúcsminőségben érezze magát. Legyen szó akár csipkéről, amely bizsergeti az érzékeit, vagy puha szaténról, amelynek a keze nem tud ellenállni, mi mindent megteszünk, hogy valami különlegeset adjunk Önnek.

A Leg Avenue a szenvedélyről, a szórakozásról és az önkifejezésről szól. Azt szeretnénk, ha teljesen önmagad lennél, egy csipetnyi huncutsággal és egy csipetnyi önbizalommal. Fedezd fel, hogyan emelik fehérneműink, harisnyáink és jelmezeink a következő szintre a megjelenésedet. Együtt törekszünk a fantasztikusra és bebizonyítjuk, hogy a stílusnak nincs mérete !

 

Paraméterek

Gyártó LEG AVENUE HOSIERY
Mélység 10mm