Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

LEG AVENUE - KRISTÁLYOS HÁLÓS HARISNYA FEKETE PLUS SIZE

11.216 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Szállítási díj: 1.490 Ft
Szerezhető hűségpontok: 340
Várható szállítás: 2024. szeptember 23.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Leírás

Bemutatjuk a Colby Csillogóstone Fishnet Plus Size harisnyanadrágot a Leg Avenue-tól - a tökéletes befejező simítás, ami hiányzott az öltözékedből. Ezek a lenyűgöző halhálós harisnyák prémium Leg Avenue anyagokból készültek, és csillogó strasszkövekkel díszítettek különböző méretekben. Csodálatosan passzolnak szexi fehérneműidhez vagy halloweeni jelmezeidhez, hízelgő illeszkedést és kivételes kényelmet biztosítanak.

FEATURES:

  • Hálózati harisnya strasszkövekkel kirakva
  • Egy méret Plus
  • összetétel: 92% nylon, 8% spandex
  • Szín: fekete és karamell
  • Magas minőségű harisnyaszövet a tartósságért
  • Lélegző hálós kialakítás
  • Ultrapuha és rugalmas anyag.
  • Kézzel beillesztett strasszkövek a további csillogásért
  • Elősített lábujjak a nagyobb kényelemért
  • Betét nélküli derékrész a tökéletes illeszkedésért

Leg Avenue a termékeket, amelyeket keresett, elkötelezve magát, hogy innovatív termékeket, versenyképes árakat és nagy elégedettséget kínáljon a vásárlóknak, frissen a Los Angeles-i divatból.

Itt minden Önről szól! Megértjük, hogy minden test egyedi, és hisszük, hogy minden nőnek fantasztikusan kell kinéznie és éreznie magát, függetlenül a méretétől vagy alakjától. Így biztos lehetsz benne, hogy a terveink mindig arra összpontosítanak, hogy kiemeljék a legjobb tulajdonságaidat. És komolyan, komolyan gondoljuk, amikor azt mondjuk, hogy értékeljük a szuper puha anyagokat és a következő szintű sztreccset. Kényelem és stílus? Kétszeresen is!

A változatosság a sikerünk kulcsa, és ezt a stílusainkban is láthatja. Tervezőink profiként keverik és kombinálják az anyagokat, így adva kreációinknak azt az összetéveszthetetlen luxust, hogy Ön abszolút első osztályúnak érezze magát. Legyen szó akár csipkéről, amitől az érzékeid bizseregnek, vagy szuperpuha szaténról, aminek a kezed nem tud ellenállni, mi mindent megteszünk, hogy valami különlegeset adjunk neked.

A Leg Avenue tele van szenvedéllyel, szórakozással és önkifejezéssel. Azt szeretnénk, hogy teljesen önmaga legyen. önmaga, egy csipetnyi huncutsággal és hegyekben álló önbizalommal. Fedezd fel, hogyan emelik fehérneműink, harisnyáink és jelmezeink a következő szintre a megjelenésedet. Együtt törekszünk a fantasztikusra, és bebizonyítjuk, hogy a stílusnak nincs mérete!

 

Paraméterek

Gyártó LEG AVENUE HOSIERY
Mélység 15mm

Hasonló termékek