Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

LEG AVENUE - JADE RAGASZTÓ TEST ÉKSZER

5.944 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Szállítási díj: 1.490 Ft
Szerezhető hűségpontok: 181
Várható szállítás: 2024. szeptember 20.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Leírás

Változtasd fel fesztiválos megjelenésed a Leg Avenue Jade Jewels matricájával! Teremtsd meg a kiemelkedő hangulatot ezekkel a bőrbarát, csillogó drágakövekkel - csak fel kell ragasztanod őket, és ezen a nyáron ragyogóbb leszel, mint a csillagok! Gyújtson irigységet és ámulatot ezzel az egyedi és káprázatos kiegészítővel!

Egyszerű felhelyezés; Lazítsa le az ékszert a hátlapról, és helyezze a kívánt helyre a bőrön, majd közepes nyomással helyezze fel. Nincs szükséged extra ragasztóra. Második vagy harmadik használatnál a legjobb hatás elérése érdekében javasoljuk a bőrragasztó használatát.

FEATURES:

  • A csomag tartalmazza:
  • Az ékszer a következő összetevőket tartalmazza:
  • Az ékszer a bőrre ragasztva, a bőrre ragasztva, a bőrre ragasztva, a bőrre ragasztva, a bőrre ragasztva, a bőrre ragasztva: 1 db készlet
  • Irizáló strasszkövek
  • Bőrbarát ragasztó
  • Az ékszereket többször is viselheted
  • A legjobb eredmény érdekében tiszta, száraz bőrre alkalmazd.
  • Párosítsd nyári stílusokhoz, fesztivál öltözékekhez vagy viseld egyedül a szórakozás kedvéért.

Leg Avenue rendelkezik azokkal a termékekkel, amelyeket keresett, elkötelezve magát, hogy innovatív termékeket, versenyképes árakat és nagy elégedettséget kínál az ügyfeleknek, frissen a legtöbb divat Los Angelesből.

Itt minden rólad szól! Megértjük, hogy minden test egyedi, és hisszük, hogy minden nőnek fantasztikusan kell kinéznie és éreznie magát, függetlenül a méretétől vagy alakjától. Így biztos lehetsz benne, hogy a terveink mindig arra összpontosítanak, hogy kiemeljék a legjobb tulajdonságaidat. És komolyan, komolyan gondoljuk, amikor azt mondjuk, hogy értékeljük a szuper puha anyagokat és a következő szintű sztreccset. Kényelem és stílus? Kétszeresen is!

A változatosság a sikerünk kulcsa, és ezt a stílusainkban is láthatja. Tervezőink profiként keverik és kombinálják az anyagokat, így adva kreációinknak azt az összetéveszthetetlen luxust, hogy Ön abszolút első osztályúnak érezze magát. Legyen szó akár csipkéről, amely bizsergeti az érzékeit, vagy szuperpuha szaténról, amelynek a kezei nem tudnak ellenállni, mi mindent megteszünk, hogy valami különlegeset adjunk Önnek.

A Leg Avenue tele van szenvedéllyel, szórakozással és önkifejezéssel. Azt szeretnénk, hogy teljesen önmaga legyen. önmaga, egy csipetnyi huncutsággal és hegyekben álló önbizalommal. Fedezd fel, hogyan emelik fehérneműink, harisnyáink és jelmezeink a következő szintre a megjelenésedet. Együtt törekszünk a fantasztikusra, és bebizonyítjuk, hogy a stílusnak nincs mérete!

 

Paraméterek

Gyártó LEG AVENUE ACCESSORIES
Mélység 175mm