Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

LEG AVENUE - FEKETE CSERESZNYE VAKONDOK HARISNYA

8.972 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Szállítási díj: 1.490 Ft
Szerezhető hűségpontok: 272
Várható szállítás: 2024. szeptember 23.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Leírás

A Leg Avenues cseresznyés és pöttyös harisnyanadrágja divatos és vidám, a rockabilly stílus esszenciája. A bájos cseresznyemintákkal díszített átlátszó harisnya tökéletesen kiegészíti mind a laza nyári öltözékeket, mind a romantikus esti randiruhákat.

A pöttyös és cseresznyés átlátszó fekete spandex harisnyanadrág merész és bájos divatkiegészítő, amely a klasszikus eleganciát egy csipetnyi vidámsággal és flörtöléssel ötvözi. Ez a spandex és nejlon keverékéből készült harisnya kivételes sztreccsel és tartóssággal rendelkezik, így egész nap tökéletes, kényelmes viseletet biztosít.

Ez a harisnya olyan divatkiegészítő, amely az elegáns stílus és a játékos részletek kombinációjával tűnik ki. Tökéletes választás azok számára, akik szeretnének egy kis vidámságot és eredetiséget vinni a ruhatárukba anélkül, hogy a kényelem és az elegancia rovására mennének.

FEATURES:

  • Fekete, áttetsző spandex harisnyanadrág pöttyös és cseresznyés mintákkal
  • Egy méret
  • összetétel: Fekete színű, pöttyös és cseresznyés anyagból: Fekete
  • Készült kiváló minőségű harisnyaszövetből a tartósság érdekében
  • Ultrapuha és rugalmas a maximális kényelemért
  • Gyönyörű cseresznye minta a szeszélyes hangulatért
  • Elerősített lábfej a nagyobb kényelemért és hordhatóságért
  • Elasztikus derékrész a biztos illeszkedésért

Leg Avenue rendelkezik azokkal a termékekkel, amelyeket keresett, elkötelezve magát amellett, hogy innovatív termékeket, versenyképes árakat és nagy megelégedettséget kínál a vásárlóknak, frissen a legdivatosabb Los Angelesből.

Itt minden rólad szól! Megértjük, hogy minden test egyedi, és hisszük, hogy minden nőnek fantasztikusan kell kinéznie és éreznie magát, függetlenül a méretétől vagy alakjától. Így biztos lehetsz benne, hogy a terveink mindig arra összpontosítanak, hogy kiemeljék a legjobb tulajdonságaidat. És komolyan, komolyan gondoljuk, amikor azt mondjuk, hogy értékeljük a szuper puha anyagokat és a következő szintű sztreccset. Kényelem és stílus? Kétszeresen is!

A változatosság a sikerünk kulcsa, és ezt a stílusainkban is láthatja. Tervezőink profiként keverik és kombinálják az anyagokat, így adva kreációinknak azt az összetéveszthetetlen luxust, hogy Ön abszolút első osztályúnak érezze magát. Legyen szó akár csipkéről, amely bizsergeti az érzékeit, vagy szuperpuha szaténról, amelynek a kezei nem tudnak ellenállni, mi mindent megteszünk, hogy valami különlegeset adjunk Önnek.

A Leg Avenue tele van szenvedéllyel, szórakozással és önkifejezéssel. Azt szeretnénk, hogy teljesen önmaga legyen. önmaga, egy csipetnyi huncutsággal és hegyekben álló önbizalommal. Fedezd fel, hogyan emelik fehérneműink, harisnyáink és jelmezeink a következő szintre a megjelenésedet. Együtt törekszünk a fantasztikusra, és bebizonyítjuk, hogy a stílusnak nincs mérete!

 

Paraméterek

Gyártó LEG AVENUE HOSIERY
Mélység 15mm