Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

LEG AVENUE - CROP TOP HARISNYA ÉS KESZTYŰ KÉK

14.553 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Szállítási díj: 1.490 Ft
Szerezhető hűségpontok: 441
Várható szállítás: 2024. szeptember 18.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Leírás

Hűha. Hívja fel magára szerettei figyelmét ezzel a gyönyörű harisnyatartó felső és harisnya szettel. Ez a fehérnemű szett egy crop topot, harisnyakötő harisnyát és hozzá illő kesztyűt tartalmaz. Ez a fehérnemű szett biztosan növeli az önbizalmát. a hőmérsékletet a hálószobában.

A 3 darabos, hálós crop top, a harisnyakötő és a hozzá illő kesztyű merész és csábító kombináció azok számára, akik stílusosan és érzékien szeretnének KÉSZLETűnni. A hálós crop top provokatív és figyelemfelkeltő dizájnt kínál, amely elegánsan kiemeli a test íveit, míg a harisnyakötő egy csipetnyi csillogást és kifinomultságot kölcsönöz.

A hozzáillő kesztyűvel válik teljessé a szett, amely egy csipetnyi eleganciát és flörtöt kölcsönöz. A kesztyű ugyanabból a hálós anyagból készült, mint a felső és a harisnya, így tökéletesen kiegészíti az összeállítást, és egyedi stíluselemet ad hozzá.

Ez a szett tökéletes különleges alkalmakra, amikor szexi és magabiztos megjelenésre vágysz. Legyen szó egy romantikus estéről vagy egy baráti buliról, ezzel a szettel biztosan elájulsz. KÉSZLETűnsz és hihetetlenül vonzónak érzed magad.

FEATURES:

  • Egy méret
  • összetétel: 94% nejlon, 6% elasztán
  • A csomag tartalma: 1 db: 3 darab - Fishnet top, harisnya és kesztyű
  • Széles háló a sokoldalú stíluslehetőségekért.
  • A tanga nem tartozék.
  • Az összeszerelés általában nyújtva működik

Leg Avenue a termékeket, amelyeket kerestél, elkötelezve magát, hogy innovatív termékeket, versenyképes árakat és nagy elégedettséget kínáljon az ügyfeleknek, frissen a legfrissebb Los Angeles-i divatból. Senki sem teszi szexibbé!!

 

Paraméterek

Gyártó LEG AVENUE SETS
Mélység 225mm

Hasonló termékek