Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

KINK - GYÖNGYÖS KÍGYÓ OSTOR 80 CM

3.332 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Szállítási díj: 1.490 Ft
Szerezhető hűségpontok: 101
Várható szállítás: 2024. szeptember 23.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Leírás

KINK's Crops, Whips, Dusters és Paddles választék: A KINK-nél arra szakosodtunk, hogy olyan kiváló minőségű termékeket kínáljunk, amelyekkel fantáziádat valósággá változtathatod. Lovasbotok, korbácsok, porolók és evezők választékát úgy terveztük, hogy a lágy és erotikus játéktól a legintenzívebb és legszenvedélyesebb ülésekig mindent kielégítsen. A különböző színek, anyagok és méretek között minden vágyhoz és tapasztalati szinthez megtalálod a tökéletes kiegészítőt.

Csákok: Precizitás és elegancia

  • Design és színek: Lovaglócsákóink a klasszikus feketétől és pirostól a merészebb opciókig, mint a lila és az arany, számos színben kaphatók. Ez lehetővé teszi, hogy testre szabd a játékodat, és egy csipetnyi stílust adj az ülésekhez.
  • Az anyagok: Kiváló minőségű anyagokból, például valódi bőrből, szilikonból és szintetikus szálakból készült lovaglócsutakjaink a tartósság és a rugalmasság tökéletes kombinációját kínálják. Az ergonomikus fogantyú biztonságos és kényelmes fogást biztosít, így minden egyes ütést precízen irányíthatsz.
  • Méretek: Különböző méretű lovaglókorlátjaink vannak, a rövidebb modellektől a precíz irányításhoz a hosszabb lovaglókorlátokig, amelyek nagyobb hatótávolságot és sokoldalúbb mozgást biztosítanak.< /li>

Korlátok: Intenzitás és szenvedély

  • Design és színek: Ostoraink a színek és stílusok széles skáláján kaphatók, a sötét és klasszikus tónusoktól az élénkebb és feltűnőbb opciókig. Minden ostort úgy terveztünk, hogy vizuálisan is kiemelkedjen, és izgalmas elemet adjon a játékokhoz.
  • Anyagok: Kiváló minőségű bőrből, vinilből és más szintetikus anyagokból készült ostoraink intenzív és tartós érzést nyújtanak. A többféle farok változatos ütésélményt biztosít, a gyengéd simogatástól az intenzív verésig.
  • Méretek: Különböző hosszúságú ostoraink vannak, így választhatsz a nagyobb kontrollt biztosító rövid ostorok és a széles hatótávolságot és mozgást biztosító hosszú ostorok között. li>

Porolóeszközök: Lágyság és csábítás

  • Design és színek: Porolóinkat úgy terveztük, hogy egyedülálló érzéki élményt nyújtsanak. Porolóink különböző méretekben kaphatók, a kicsiktől és diszkrétektől a nagy és terjedelmesekig, így minden alkalomhoz és játéktípushoz kiválaszthatja a tökéletes porolót.

Padló: Erő és kontroll

  • Design és színek: A KINK pengék többféle színben kaphatók, a klasszikus feketétől és barnától a sötétebb árnyalatokig. s vibráló, mint a piros és a lila. Kialakításuk a legegyszerűbbtől a bonyolult részletekkel és szemet gyönyörködtető mintákkal díszítettekig terjed.
  • Az anyagok: Az ütőink bőrből, fából és szilikonból készülnek, különböző érzeteket és ütésszinteket biztosítva. Minden anyag egyedi élményt nyújt, a bőr szilárd ütésétől a szilikon rugalmasságáig és ellenállóságáig.
  • Méretek: Különböző méretű és formájú evezőlapátokat kínálunk, a legkisebb és legkezelhetőbbtől a legnagyobb és legstabilabbig, alkalmazkodva minden egyes preferenciához és tapasztalati szinthez. .

Miért válassza a KINK

  • Színek és minták sokasága: Szín- és dizájnválasztékunkban megtalálhatja a stílusának és preferenciáinak megfelelő tökéletes kiegészítőt.
  • Magas minőségű anyagok: Minden termékünk tartós és biztonságos anyagokból készül, garantálva a magas színvonalú élményt.
  • Méretek sokfélesége: Változatos méretek de;os minden egyes tartozéktípushoz, így személyre szabhatja az élményt, és kiválaszthatja az Ön által preferált intenzitási szintet.
  • Kényelem és kontroll: Ergonómikusan tervezett termékeink kényelmet és pontos irányítást biztosítanak, így minden egyes ülés biztonságos és élvezetes lesz.

Fedezd fel a KINK's lovaglóbotok, korbácsok, tollporolók és evezők választékát, és emeld a BDSM játékodat az intenzitás és az élvezet új szintjére. Hagyd, hogy minden egyes ütés, simogatás és verés számítson, és élvezd a felejthetetlen élményt!

KINK

Köszöntöm a KINK-nél, a BDSM-re specializálódott márkánál, amely a legmélyebb vágyaid kielégítésére tervezett, kiváló minőségű termékek széles választékával valósítja meg fantáziádat. Ez'sötét és merész!

Explore your Side KINK

Az KINK-nál megértjük, hogy minden részlet számít, amikor a határaid felfedezéséről és az intenzív és szenvedélyes élményekről van szó. Kollekciónk gondosan válogatott, hogy a piacon kapható legjobb termékeket kínáljuk Önnek, garantálva a minőséget, a biztonságot és az élvezetet.

Kollekciónk

  • Kötelek: Fedezze fel kiváló minőségű köteleinket, amelyek tökéletesek a Shibari és más bondage gyakorlatokhoz. Különböző anyagokban és hosszúságokban kaphatók, köteleinket a kényelem és a biztonság érdekében terveztük.
  • Plugs: A kezdő anális plugs-tól a haladó modellekig, a plugs választékunk az Ön igényeihez igazodik. úgy terveztük, hogy páratlan élvezetet nyújtson. Testhezálló anyagokból készültek, különböző méretekben és kivitelben, így minden preferenciának találunk valamit.
  • Korbácsok: Adj egy kis intenzitást a játékaidhoz ostorainkkal és korbácsainkkal. Tartós anyagokból készült és optimális kezelésre tervezett ostorainkkal a gyengéd simogatástól a szenvedélyes elfenekelésig mindent felfedezhetsz.
  • Maszkok: Merülj el a titokzatosságban és anonimitásban kiváló minőségű maszkjainkkal. Bőrből, latexből és más anyagokból kapható maszkjainkat úgy terveztük, hogy tökéletesen illeszkedjenek és tartósak legyenek.
  • Korongok: Tapasztald meg a csendet és az alávetettséget a mi korongjainkkal. A golyós szájkosaraktól a gyűrűs szájkosarakig, termékeinket úgy terveztük, hogy kényelmesek és biztonságosak legyenek, lehetővé téve a korlátozás különböző szintjeinek felfedezését.
  • Bimbóbilincsek: Fedezz fel új érzéseket állítható mellbimbóbilincsünkkel. Úgy terveztük, hogy tökéletes egyensúlyt nyújtson a fájdalom és az élvezet között, bilincseink biztonságosan és kényelmesen használhatók.
  • Csuklószorítók: Tartsd partneredet a helyén kiváló minőségű bőrből készült csuklópántjainkkal. Tartós és kényelmes, csuklópántjainkat úgy terveztük, hogy a legintenzívebb játékoknak is ellenálljanak.

Miért válasszuk KINK

  • Keverhetetlen minőség: Termékeink a legjobb anyagokból készülnek, garantálva a tartósságot és a biztonságot.
  • Ergonomikus kialakítás: Minden egyes darabot a kényelem és a funkcionalitás szem előtt tartásával terveztünk.
  • Választék: Termékek széles választékát kínáljuk minden tapasztalati szint és preferencia számára.
  • Titoktartás: Megértjük a magánélet fontosságát, ezért minden szállításunk diszkrét.

Fedezz fel mindent, amit a KINK kínál, és emeld új szintre BDSM élményeidet. Merj felfedezni, merj érezni, merj KINK lenni!

Látogass el webáruházunkba, és találd meg azokat a termékeket, amelyekkel a legintimebb fantáziáidat is valóra válthatod.

Merj felfedezni, merj érezni, merj KINK lenni!

 

Paraméterek

Gyártó KINK
Mélység 450mm