Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

INTENSE FETISH - VEGÁN BŐR FLOGGER

3.649 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Szállítási díj: 1.490 Ft
Szerezhető hűségpontok: 111
Várható szállítás: 2024. szeptember 20.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Leírás

A INTENSE FETISH márka vegán bőrből készült ostora egy olyan kiegészítő, amelyet olyan felnőtt rajongóknak terveztek, akik a legszenvedélyesebb és legérzékibb vágyaikban szeretnének elmélyülni. Ezt az ostort aprólékosan, kiváló minőségű vegán bőrből készítették, így intenzív élményt biztosít anélkül, hogy az etikai értékeit veszélyeztetné.

A vegán bőrből készült rugalmas csíkok képesek stimuláló hatást gyakorolni a bőrre, így a kellemes érzések széles skáláját fedezheti fel. Az ergonomikus fogantyú kényelmes és biztonságos fogást biztosít, így teljes kontrollt gyakorolhatsz az egyes ütések intenzitása és ritmusa felett.

A INTENSE FETISH vegán bőrből készült ostor az érzéki felfedezés eszköze, amely arra hív, hogy elmerülj az izgalom és a megadás világában. Akár a hatalmi játékkal kísérletezel, akár az intim kapcsolat új útjait keresed, ezt az ostort úgy tervezték, hogy meghitt és szenvedélyes pillanatokat inspiráljon.

INTENSE FETISH

Köszöntelek a INTENSE FETISH izgalmas világában, ahol legmélyebb vágyaid a legintenzívebb fantáziáid kielégítésére tervezett termékeken keresztül jutnak kifejezésre. Mi egy olyan márka vagyunk, amely felkarolja a sokszínűséget és a szenvedélyt, és felnőtt termékek széles választékát kínáljuk, amelyek korlátok nélküli felfedezésre és tapasztalatszerzésre invitálnak.

 

Paraméterek

Gyártó INTENSE FETISH
Mélység 265mm