Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

GLOSSY - NYÚLVIBRÁTOR ELVIS RÓZSASZÍNŰ

12.539 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Szállítási díj: 1.490 Ft
Szerezhető hűségpontok: 380
Várható szállítás: 2024. szeptember 24.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Leírás

A Glossy elhozza Önnek ezt a csodálatos és ízletesen kezelhető 10-funkciós szilikon NYÚLVIBRÁTORmasszírozót 2 egyedi motorral, készen áll a szórakozásra. A karcsú, ferde tengellyel és puha, de precíz csiklandozással az Elvi kielégíti az egyedül élvezetet keresőket, bár páros forgatókönyvekhez is alkalmas!

Elvi kettős motoros teljesítményű, de rendkívül csendes és tökéletes a közös házakhoz. Sima tengelye felfelé irányuló szögben, egyedülállóan kontúros fejjel, a forma természetesen rámutat és masszírozza a gazdag G-pontot, amely az idegekben végződik. A 10 funkció és a kettős motorok egyetlen gombnyomással váltják egymást a masszírozó alapon.

A higiénikus, nem porózus és ABS műanyag szilikon anyagokból készült Elvi rendkívül testbarát és meglepően érzéki érintésre. Az egyedülálló anyag gyorsan felmelegszik, hogy megfeleljen a testhőnek, miközben selymes csúszást biztosít. Legjobb minőségi, vízalapú síkosítóval együtt használni, és a játék befejeztével szappannal és meleg vízzel tisztítható.

Tulajdonságok:

  • - 100%-ban testbarát
  • - Anyag: Szilikon
  • - Teljes hossz; 12cm
  • - Két elemmel működik: 2 x AAA (tartozék)
  • - 10 rezgési mód

Biztonságos vízalapú síkosítóval használd, mint például a Waterfeel márka, és használat után semleges pH-jú szappannal és meleg vízzel tisztítsd meg, a befejezéshez használd a Waterfeel sterilizálót és a következő használatra úgy fog kinézni, mint újkorában.

 

Paraméterek

Gyártó GLOSSY
Mélység 55mm