Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

GLOSSY - JACKSON NYÚLVIBRÁTOR LILA

12.539 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Szállítási díj: 1.490 Ft
Szerezhető hűségpontok: 380
Várható szállítás: 2024. szeptember 24.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Leírás

A Glossy elhozza Önnek ezt a csodálatos és ízletesen kezelhető 10-funkciós szilikon NYÚLVIBRÁTORmasszírozót 2 egyedi motorral, készen áll a szórakozásra. A karcsú, ferde tengellyel és lágy, de precíz csiklandozással a Jackson kielégíti az egyedül gyönyörködőket, bár páros forgatókönyvekhez is alkalmas!

Jackson kétmotoros, de rendkívül csendes és tökéletes a közös házakhoz. Sima tengelye felfelé irányuló szögben, egyedülállóan kontúros fejjel, a forma természetesen rámutat és masszírozza a gazdag G-pontot, amely az idegekben végződik. A 10 funkció és a kettős motorok egyetlen gombnyomással váltják egymást a masszírozó alapon. A gombok fehér fénnyel megvilágítottak, hogy sötétben is könnyedén játszhasson.

A higiénikus, nem porózus és ABS műanyag szilikon anyagokból készült Jackson rendkívül testbarát és meglepően érzéki érintésre. Az egyedülálló anyag gyorsan felmelegszik, hogy megfeleljen a testhőnek, miközben selymes csúszást biztosít. Szilikon

  • Teljes hossza; 12cm
  • Két elemmel működik: 2 x AAA (tartozék)
  • 10 rezgési mód
  • Biztonságos, vízalapú síkosítóval, például a Waterfeel márkával használja, és használat után semleges pH-jú szappannal és meleg vízzel tisztítsa meg, a befejezéshez használja a Waterfeel sterilizálót és a következő használatra úgy fog kinézni, mintha új lenne.

     

    Paraméterek

    Gyártó GLOSSY
    Mélység 55mm