Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

CHILIROSE - CR 3996 FEKETE OSTOR

5.251 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Szállítási díj: 1.490 Ft
Szerezhető hűségpontok: 160
Várható szállítás: 2024. szeptember 20.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Leírás

CR 3996 Hű, ez aztán izgalmasan hangzik! Ez az ostor tökéletes kiegészítője annak, hogy egy kis izgalmat és dominanciát adjon az intim találkozásokhoz. A fekete műanyag körökből álló, gumiszálakkal befejezett kialakítása ideális az intenzív és élvezetes érzések kiváltására.

Magadj el, ahogy az ostort finoman végigcsúsztatod kedvesed bőrén, és a várakozás borzongását küldöd végig a testén. Minden egyes gyengéd simítással érezni fogod, ahogy a várakozás és a vágy bizsergése növekszik benne, ahogy minden egyes mozdulattal aláveti magát az akaratodnak. De ne korlátozza magát csak az uralkodásra, hagyja, hogy a képzelete szabadon szárnyaljon, és találjon más felhasználási módokat ennek a pajkos játéknak! Új érzéseket és erotikus játékokat fedezhettek fel együtt, az izgalom és az élvezet új szintjére emelve intimitásotokat.

Mint ez Készülj fel egy szenvedéllyel, játékkal és fűszerekkel teli éjszakára ezzel a csábító ostorral. Engedd, hogy legvadabb ösztöneid átvegyék az irányítást, és élvezzétek együtt a felejthetetlen élményt, amelyben a gyönyör és a dominancia ízletesen összefonódik!

TULAJDONSÁGOK:

  • Elmaradhatatlan kelléke minden csábítónak.
  • A korbácsot fekete műanyag körök alkotják, gumiszállal befejezve.
  • Színek: fekete, piros és rózsaszín

A márka CHILIROSE 2008-ban jött létre, és küldetésünk, hogy érzéki és izgalmas fehérneműket kínáljunk vásárlóinknak versenyképes áron. Most 2022-ben, 14 év után az egyik vezető egzotikus fehérnemű cég vagyunk, és nagy kollekcióval rendelkezünk hálóruhákból, ruhákból, köntösökből, fűzőkből, ruhákból, ruhákból, klubruhákból és még sok másból. Szigorú minőségellenőrzésünk garantálja ügyfeleink teljes elégedettségét, és örömöt okoz az értékesítés. Különös gondot fordítunk az anyagválasztásra és a kivitelezésre. Rendszeresen kínálunk sok fantasztikus új stílust, és reméljük, hogy minden alkalommal pozitívan meglepjük Önt.

 

Paraméterek

Gyártó CHILIROSE ACCESORIES
Mélység 25mm