Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

CALEX BOXER RÖVIDNADRÁG HÁM M/L

16.326 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Szállítási díj: 1.490 Ft
Szerezhető hűségpontok: 495
Várható szállítás: 2024. szeptember 23.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Leírás

A California Exotic Packer Gear kollekciójának puha, rugalmas, funkcionálisan szexi ruhadarabja, a Black Boxer Brief Harness úgy lett kialakítva, hogy rögzítse és stabilizálja mind a puha packer darabokat, mind a keményebb játékeszközöket, rendkívül jól megtervezett sokoldalúságot, magabiztos pozicionálást és nagyszerű megjelenést is kínál.

A klasszikus, teljes lefedettségű boxer brief stílusban vágott Harness a csípővel egy szinten ül, széles elasztikus derékszíjával kényelmesen stabilan tart. Az elülső panel fantasztikus figyelmet tanúsít a részletekre, erős, megerősített O-gyűrűvel és belső pánttal. A gyűrű finoman nyúlik, hogy a legtöbb szondát befogadja, és szorosan tartja a behelyezett csomagolót is, biztosítva a megbízható elhelyezést, elmozdulás nélkül.

A puha, bevarrt betétet hozzáadták, hogy egy kis golyó típusú vibrációt tartson, ha szükséges, némi titkos stimulációt biztosítva, amikor viselés közben aktiválódik, valamint a dupla paneles kialakítás lehetővé teszi a kettős behatolás típusú eszközöket.

  • Kényelmes, légáteresztő kialakítás
  • A kedvenc dongád hozzáadásához könnyen hozzáférhetővé tették
  • 95% pamut, 5% spandex.
  • Gépben mosható.
  • Megfelel M/L méretben.

 

Paraméterek

Gyártó CALEXOTICS
Mélység 52mm