Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

CALEX MINI VIBRÁTOR CSUKLÓPÁNTTAL

37.167 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 1127
Várható szállítás: 2024. szeptember 18.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Leírás

A Petite Bullet egy nagy teljesítményű mini vibrátor, amely egy diszkréten szórakoztató csuklóvezérlővel kombinált, az élvezetet kereső kalandorok számára. A karkötő elegáns és diszkrét vezérlője megkönnyíti Önnek vagy szeretőjének, hogy egy gombnyomással szabályozza a rezgés intenzitását.

Ahol vagy amikor a szenvedély elviszi Önt, ez a szenvedélyes vibrátor'30 láb sugarú hatótávolsága és 12 INTENSE vibrációs funkciója készen áll a játékra. A diszkrét vezérlővel vagy a hátoldalon található gombbal 12 rezgésfunkciót válthatsz a számtalan intenzitás és minta közül.

Függetlenül attól, hogy úgy döntesz, hogy az irányítás a tiéd marad, vagy partnered kezében hagyod az élvezetet'ez az erőteljes ingerlő biztosan remegő térdeket fog biztosítani. A piruló kezdőktől az erotika szakértőjéig, ez a boldog golyó sokoldalú rezgésekkel gazdagítja bármelyik játékdobozt.

A mellékelt USB-kábellel kevesebb mint 1 óra alatt feltöltheti szenvedélyét, akár 90 percig alacsony sebességű rezgéssel vagy 50 percig nagy intenzitású stimulációval.

  • átmérő: 2 cm
  • hossz: 7 cm
  • Megújítható USB-vel
  • Vízálló
  • Hypoallergén szilikon.

A California exotics az azonnali élvezet folyamatos keresésében továbbra is újít a női és férfi örömökhöz szükséges termékek ezreivel. Készen állsz az akcióra?

 

Paraméterek

Gyártó CALEXOTICS
Mélység 50mm