Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

BIJOUX INDISCRETS LABIRINTUS LABIRINTUS BOJTOS FLOGGER FEKETE

14.993 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Szállítási díj: 1.490 Ft
Szerezhető hűségpontok: 455
Várható szállítás: 2024. szeptember 18.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Leírás

A kollekció legprovokatívabb kiegészítője tökéletes kiegészítője a MAZE kollekció bármely darabjának. Simogassa a bőrt, vagy büntesse élvezettel a MAZE korbács segítségével.

Tegye át a kezét a korbács középső pántján, és fogja meg az alsó részt (a bojtokhoz legközelebb eső részt). Kezdődjön a játék!

A MAZE egy bondage ihlette kollekció, amely játékra ösztönöz.

  • Szín: Fekete

A MAZE a Bijoux Discrets legmerészebb kollekciója, amelyet a klasszikus bondage ihletett. A MAZE minden nőt arra invitál, hogy az erotikát vegyítse mindennapjaiba, hiszen úgy tervezték, hogy a legmerészebb ruhákhoz, a legszexibb fehérneműkhöz vagy a csupasz bőrön is viselhető legyen.

Ez a kollekció megtestesíti a márka’környezetvédelem és az állatvédelem iránti elkötelezettségét. Minden pánt 100% vegán, poliuretánból készült, egy alternatív, innovatív anyagból, amely nem köt kompromisszumot a stílus vagy a minőség terén. A kollekció 2017-ben VEGAN APPROVED státuszt kapott a világ legnagyobb állatvédő szervezetétől, a PETA-tól (People for Ethical Treatment of Animals).

A Bijoux Indiscrets tervezője és társalapítója, Elsa Viegas az önbizalommal teli nőknek ajánlja kollekcióját. Tervei az erotikát igyekeznek a mindennapi életbe olvasztani, ahogy ő mondja: ‘Szexinek lenni egy hozzáállás!’

 

Paraméterek

Gyártó BIJOUX MAZE
Mélység 63mm