Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

BEGME - PIROS KIADÁSÚ VEGÁN BŐRBŐL KÉSZÜLT KORBÁCS

4.200 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Szállítási díj: 1.490 Ft
Szerezhető hűségpontok: 128
Várható szállítás: 2024. szeptember 20.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Leírás

BEGME vegán bőr ostor ideális kezdőknek és haladóknak.

Növeld a fétis játékaid szintjét és fedezd fel domináns vagy alázatos oldaladat ezzel a minőségi vegán bőrből készült BEGME ostorral! Ezzel a fétis ostorral kielégítheted, irányíthatod és leigázhatod szeretődet. A pántok puha bőrből készültek, a nyél pedig kiváló minőségű, haladó szintű játékosok számára is alkalmas

Növeld magasabb szintre fétisjátékaidat, és fedezd fel domináns vagy alárendelt oldaladat ezzel a BEGME minőségi bőrből készült ostorával!

  • Az anyag; Neoprén, nikkelmentes fém és vegán bőr.

Használd ezt a kiegészítőt önmagában vagy más BEGME termékekkel együtt

A szadomazochizmus alapja több, mint a fájdalom általi örömérzet. Jellemzője a domináns és az alárendelt szerepek felvállalása. Ezeknek a szerepeknek az ábrázolása nem szadomazochista pároknál, az erotikus játékukon belül és anélkül, hogy azt a végletekig vinnék, izgató lehet. Természetesen kifejti, hogy ennek mindig olyan gyakorlatnak kell lennie, amelyhez mindkét tag beleegyezését adja, és amelyet mindkét tag kíván. "Ha ezek a gyakorlatok nem okoznak kellemetlenséget a személyben vagy a partnerében, és beleegyezésüket adják, nem tekinthetjük őket egészségtelennek vagy kórosnak. Az S&M nem generál problémákat az egészséges emberekben." Az egyetlen dolog, amit tiszteletben kell tartaniuk, az a nagyon világos határok felállítása arra vonatkozóan, hogy mi megengedett és mi nem, valamint valamilyen jelzés, hogy tudják, hol kell abbahagyni.

Miért a BEGME?

A Bergme egy BDSM márka, amelynek kiváló minőségű anyagai 100%-ban három minőségi ellenőrzéssel készülnek, és amelyek garantálják a teljesen biztonságos folyamatot a fétis játékban.

 

Paraméterek

Gyártó BEGME RED EDITION
Mélység 54mm